Pozadí astronaut Brázda
Pozadí astronaut Brázda
Často hledáte, jak…

Aktuálně

Zpoždění v doručení Respektu 13/2020

Vážené čtenářky, vážení čtenáři,

nové vydání Respektu, tedy číslo 13/2020, dostanete v tištěné podobě do rukou až v druhé polovině týdne. Česká pošta nám oznámila, že musí přednostně v pondělí a úterý zajistit roznos důchodů našim spoluobčanům.

Je nám jasné, že tak dlouho se vám nebude chtít čekat, proto jsme zřídili tento odkaz, kde si bez jakékoli další registrace či přihlášení můžete stáhnout PDF nového vydání.

Stáhnout nové vydání v PDF

Rád bych připomněl, že jako předplatitelé máte k digitálnímu vydání přístup automaticky. Stačí se přihlásit na webu Respektu nebo v aplikaci pro iPhone/iPad a zařízení se systémem Android. Pokud jste své heslo zapomněli, můžete si ho jednoduše obnovit přes formulář obnovení zapomenutého hesla. Jestliže neznáte své přihlašovací jméno, obraťte se prosím na zákaznickou podporu [email protected].

Omlouváme se za komplikace, ale není v našich silách situaci okamžitě změnit, o rozhodnutí pošty jsme se dozvěděli v pátek. Vážíme si vaší trpělivosti, toto není ani pro nás lehké období, lidé méně nakupují v trafikách, výrazně klesá prodej inzerce, takže právě díky vám se zatím držíme.

Pro všechny čtenáře máme také zdarma k dispozici všechna speciální vydání Respektu. Můžete si je číst zde na webu, v aplikacích pro AndroidiOS, případně si je stáhnout v PDF.

Za vzniklé problémy s doručením časopisu se ještě jednou omlouváme a intenzivně pracujeme na tom, aby distribuce dalších vydání byla v pořádku.

Věříme, že koronavirus Respekt nedostane.
Děkujeme za podporu, přejeme zdraví, hodně sil a trpělivosti.

Váš Erik Tabery

Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].