Ošklivá zelenina
Kvůli estetickým nedokonalostem se na pulty obchodů v Česku nedostane každoročně asi čtvrtina vypěstovaného ovoce a zeleniny. Požadavky na správný vzhled tohoto zboží se neustále zpřísňují a objem, který končí v hnoji, roste. Stejně tak ale sílí snaha plýtvání jídlem zastavit. Více v Respektu 46/2015.
↓ INZERCE![](https://i.respekt.cz/data.eu.cntmbr.com/respekt-prod/respekt-prod/4a4d220f-e9d8-4c00-871f-f605c2017a8a.jpeg?width=1920&height=600&fit=crop&gravity=0.5x0.5)
![](https://i.respekt.cz/data.eu.cntmbr.com/respekt-prod/respekt-prod/346d208b-db3f-4735-8aae-a35cff633dcb.jpeg?width=3840&height=651&fit=crop&gravity=0.5x0.5)
![](https://i.respekt.cz/data.eu.cntmbr.com/respekt-prod/respekt-prod/4a4d220f-e9d8-4c00-871f-f605c2017a8a.jpeg?width=1920&height=600&fit=crop&gravity=0.5x0.5)
![](https://i.respekt.cz/data.eu.cntmbr.com/respekt-prod/respekt-prod/346d208b-db3f-4735-8aae-a35cff633dcb.jpeg?width=3840&height=651&fit=crop&gravity=0.5x0.5)
Pokud jste v článku našli chybu, napište nám prosím na [email protected].